ویزای بلغارستان

مدارک لازم برای اخذ ویزای بلغارستان

 اصل گذرنامه معتبر ، امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر
برای مسافرین ذکر اسامی خانواده و فرزندان و تاریخ تولد آنها حتی اگر در سفر نباشند الزامی است
درج آدرس و شماره تلفن دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان ذکر نام وآدرس محل دقیق تحصیل الزامی است.
یک قطعه عکس4×3 رنگی،زمینه سفید،کاملا" از روبرو، بدون لبخند وعینک عکس ها نباید اسکن شده باشد.
کپی شناسنامه
کپی سند ازدواج برای خانواده ها به صورت فارسی
گواهی اشتغال به کار با ترجمه انگلیسی (طبق نمونه
برای دانش آموزان و دانشجویان ارائه گواهی اشتغال به تحصیل ترجمه شده الزامی است ( با عکس زمینه سفید،امضا و مهرشده)

*نکته 1 : چک ضمانت به مبلغ دو  میلیون تومان برای هر نفر

*نکته 2: زمان اخذ ویزا 10-7 روز کاری است.

*نکته 3: ویزای فوری ندارد.




تاریخ : 1391/5/9 | 746 بازدید


back
خبرنامه
تماس با ما
اخبار